MicroRestaurant este un soft restaurant gratis 30 de zile pentru testare, care optimizeaza si organizeaza activitatea unui restaurant, cafenele sau catering.

Atentie!
Daca intampinati dificultati in instalarea aplicatiei, va rugam sa ne contactati si va vom ajuta gratuit atat la instalarea si configurarea aplicatiei cat si a echipamentelor!
Dupa instalare, aplicatia este functionala si gratuita spre folosire pentru o perioada 30 de zile. Dupa aceasta perioada, pentru a putea folosi programul, aveti posibilitatea sa cumparati un cod de activare (licenta de utilizare) ce va da posibilitatea folosirii programului pe termen nelimitat. Varianta de evaluare contine toate facilitatile programului.

Aplicatia MicroRestaurant, in modul de testare se instaleaza, pentru o mai mare usurinta in utilizare cu un server integrat de gestiunea a bazei de date, astfel ca autentificarea in aplicatie va functiona cu orice parola. Daca doriti partajarea accesului la operatii intre utilizatori, acesta poate fi facut prin instalarea unui server dedicat de baza de date (FireBirdSql) prin care este restrictionat accesul in aplicatie pe baza unui nume de utilizator si a unei parole. Fiecarui utilizator i se poate da acces la anumite operatii sau i se poate seta o anumita fereastra care sa porneasca la pornirea aplicatiei. Acest soft restaurant gratis 30 de zile se poate utiliza din start cu datele D-voastra pentru gestionarea activitatii, aplicatia oferind posibilitatea de stergere date si resetare contoare.

Pentru informatii referitoare la versiunile disponibile si preturi va rugam accesati sectiunea

 

Imagini soft restaurant MicroRestaurant

soft restaurant gratis MicroRestaurant Soft Restaurant Gratis MicroRestaurant