MicroMagazin este un soft gestiune magazin gratuit 30 de zile pentru testare, care optimizeaza si organizeaza activitatea unui magazin.

Atentie!
Daca intampinati orice dificultati in instalarea MicroMagazin, va rugam sa ne sunati si va vom asigura suport gratuit atat la instalarea aplicatiei si la configurarea echipamentelor!

Dupa instalare, aplicatia MicroMagazin este functionala si gratuita pentru folosire atat cu date demonstrative cat si cu date live pe o perioada 30 de zile. Dupa expirarea acestei perioade, pentru a putea folosi programul, aveti posibilitatea de a cumpara un cod de activare (licenta de utilizare) ce va da posibilitatea folosirii aplicatiei pe termen nelimitat. Varianta de evaluare descarcata contine toate facilitatile programului.

MicroMagazin, in versiunea demonstrativa se instaleaza cu un server integrat de baza de date, astfel ca logarea in aplicatie va functiona cu orice parola. Pentru restrictionarea accesului la diferite operatiuni intre utilizatori, se poate opta pentru instalarea unui server  de baza de date dedicat  (FireBirdSql). Acest soft gestiune magazin gratuit 30 de zile se poate folosi din start cu datele D-voastra pentru gestionarea magazinului, programul oferind posibilitatea de stergere a datelor demo deja introduse si resetare contoare documente.

Informatii referitoare la versiunile aplicatiei MicroMagazin si preturi:

 

Imagini soft gestiune magazin MicroMagazin
soft gestiune magazin gratuit MicroMagazin

Soft Gestiune Magazin Gratuit MicroMagazin