De ce sa alegi un soft magazin si gestiune magazin marca MicroERP?

Soft gestiune magazin MicroMagazin

Soft gestiune magazin

MicroMagazin este un soft gestiune magazin eficient și inovatoar de gestionarea a magazinului, o soluție care vă ajută să vindeți mai rapid și care vă permite să reduceți timpul de așteptare a clienților la casa, o solutie care va permite să monitorizați și să stiți exact fiecare vânzător cât a vândut și câți bani trebuie să predea la sfârșit de zi. Vânzarea prin coduri de bare elimină greșelile la operarea vânzărilor pe casa de marcat și necesitatea reținerii sutelor de coduri pentru produse, ceea ce se va traduce în viteza crescută de lucru și o mai mare eficacitate.
Stim cat de important este sa dețineți controlul afacerii D-voastră, de aceea vă oferim un soft care vă permite tocmai acest lucru, control. Controlul stocurilor, al încasărilor,controlul angajaților și nu în ultimul rând, controlul costurilor. Elimină frauda și preia controlul afacerii tale!

Versiunea standard a programului include facilități de bază pentru o gestiune eficientă : vanzare pos, stocuri, contabilitate primară, încasări și plăti, analize și situații etc. Pentru lista completă cu versiunile disponibile și prețurile lor :

Credem cu adevărat în soluția dezvoltată de noi și ne ghidăm după următoarele principii în dezvoltarea ei :

Stabilitate

Beneficiind de o experiență vastă acumulată de-a lungul a 10 ani, precum și de increderea oferită de sute de clienți, softul nostru se remarcă prin stabilitate și performanță. Operarea în softul de gestiune magazin MicroMagazin se desfășoară fluent, rapid și fără întreruperi.

Eficiență

Organizarea activității cu ajutorul MicroMagazin scade timpul de așteptare al clienților la casă pentru încasarea produselor. Clienții așteptând mai puțin la casă, vor fi mai mulțumiți, iar D-voastră veți avea siguranța angajații nu „uită” sa încaseze nimic.

Inovație

Folosim ultimele tehnologii și aducem constant îmbunătățiri produselor noastre software. Suntem deschiși spre nou și inovație, suntem deschiși spre adaugărea de noi funcționalități care să vă ușureze munca, suntem deschiși spre perfecțiune!

Descarcă gratuit și testează MicroMagazin!

 

Imagini soft gestiune magazin MicroMagazin
soft gestiune magazin
soft magazin micromagazin