De ce sa alegi un soft magazin si gestionare activitate retail marca MicroERP?

Soft magazin

Soft magazin – MicroMagazin

MicroMagazin este o solutie simpla si eficienta de gestionarea a magazinului, o solutie care sa va ajute sa vindeti mai rapid si sa evitati momentele de aglomerare a clientilor la casa, o solutie care va permite sa monitorizati si sa stiti exact fiecare vanzator cat a vandut si cati bani trebuie sa predea la sfarsit de zi. Vanzarea prin coduri de bare elimina greselile la operarea vanzarilor pe casa de marcat si necesitatea retinerii sutelor de coduri pentru produse, ceea ce se va traduce in viteza crescuta de lucru si eficacitate.

Stim cat de important este sa detii controlul, de aceea iti oferim un soft care iti ofera tocmai acest lucru, control. Controlul stocurilor, incasarilor, angajatilor si nu in ultimul rand, controlul costurilor. Elimina frauda si preia controlul afacerii tale!

Versiunea standard a programului include facilitati de baza pentru o gestiune eficienta : vanzare pos, stocuri, contabilitate primara, incasari si plati, analize si situatii etc. Pentru lista completa cu versiunile disponibile si preturile lor :